Veelgestelde vragen

Vind antwoorden op veelgestelde vragen over TKTX producten, inclusief gebruiksinstructies,
effectiviteit, veiligheidsmaatregelen en meer.

Het aanbrengen van TKTX verdovende crème of gel is eenvoudig. Begin met het schoonmaken van het gebied waar je een tatoeage of piercing wilt laten zetten. Breng een dikke, gelijkmatige laag van het product aan en masseer het zachtjes in de huid totdat het volledig is opgenomen. Zorg ervoor dat u het hele te bewerken gebied bedekt. Volg de aanbevolen inwerktijd vermeld op de productverpakking. Vergeet niet om overtollig product vóór de procedure te verwijderen.

Ja, de verdovende producten van TKTX zijn geschikt voor een breed scala aan tatoeage- en piercingprocedures. Of je nu een kleine tatoeage krijgt, een groot ingewikkeld ontwerp of een piercing ondergaat, onze verdovende crèmes en gels kunnen helpen om het ongemak te minimaliseren. We raden echter aan om uw tatoeëerder of piercingprofessional te raadplegen om er zeker van te zijn dat onze producten compatibel zijn met uw specifieke procedure.

Ja, bij TKTX Winkel stellen we de veiligheid van onze klanten voorop. Al onze verdovende crèmes en gels zijn afkomstig van gerenommeerde fabrikanten en voldoen aan de industrienormen. Het is echter essentieel om de instructies die bij elk product worden geleverd zorgvuldig te lezen en op te volgen. Voer een patch-test uit voordat u het product voor de eerste keer gebruikt om te controleren op mogelijke allergische reacties. Als u zich zorgen maakt of bekende allergieën heeft, raden we u aan een arts te raadplegen voordat u onze producten gebruikt.

Ja, de verdovende producten van TKTX zijn over het algemeen veilig te gebruiken op de gevoelige huid. Omdat ieders huid uniek is, is het echter altijd aan te raden om een patch-test uit te voeren voordat u het product op een groter gebied aanbrengt. Breng een kleine hoeveelheid van de verdovende crème of gel aan op een klein stukje huid en wacht op bijwerkingen of irritatie. Als er geen negatieve reacties optreden, kunt u doorgaan met het gebruik van het product zoals aangegeven.